КЗО "Середня загальноосвітня школа №62" Дніпровської міської ради (Експериментальний заклад освіти Всеукраїнського рівня)
Сторінки блога
- ГОЛОВНА СТОРІНКА
- КАРТА БЛОГУ
- Я - УЧИТЕЛЬ
- САМООСВІТА
- РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ РОБОТИ
- МОЇ НАГОРОДИ
- НАГОРОДИ МОЇХ УЧНІВ
- МОЯ МЕТОДИЧНА РОБОТА
- МАЙСТЕР - КЛАС
- УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2017 .
- МЕНТАЛЬНІ КАРТИ
- КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
- АФОРИЗМИ ПРО УЧИТЕЛЯ
- БІОЛОГІЧНІ КРОСВОРДИ
- БІОЛОГІЧНІ ПАЗЛИ
- НАВЧАЙСЯ ГРАЮЧИ
- ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА З БІОЛОГІЇ
- ПІДРУЧНИКИ ДО ЧИННОЇ ПРОГРАМИ
- ГУРТОК
- ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ
- "Біологія від А до Я", група на Фейсбук
пʼятниця, 16 червня 2017 р.
Обережно - БОТУЛІЗМ!
НЕКЛІТИННІ ФОРМИ ЖИТТЯ. ВІРУСИ. Відеоурок
Автор Aleksandra LearnBiology
Продукти, корисні для здоров’я. ГРАНАТ
ГРАНАТ
Зараз у нас наступає сезон гранатів.
Серед фруктів гранат — справжній король, що має цілющі властивості та є
унікальним за своїм складом. Гранат складається на 50 % із соку та на 50 % зі шкірки й насіння. Їстівна частина
граната — 68 %, і близько 80 % від неї-- це сік. У сухій масі гранатового соку міститься
8–20 % цукру, основною частиною цукрів є фруктоза, сахароза і глюкоза. У
гранатах міститься близько п’ятнадцяти амінокислот, шість з яких - незамінні.
Ще з давнини його використовують у медицині
й косметології. Він зміцнює волосся й
очищує шкіру. Маски з граната усувають зайву жирність і вугрове висипання
шкіри.
Цей фрукт