четвер, 4 квітня 2019 р.

Піднімаємо гемоглобін

Весна - пора авітамінозів та зниженого гемоглобіну у багатьох представників виду Homo sapiens:). Сьогодні хочу представити до вашої уваги прості продукти хачування, що допоможуть вам підняти гемоглобін і зробити ще один впевнений  крок до міцного здоров"я:)


Чому це важливо?
Гемоглобін - це білок еритроцитів ( червоних кров"яних тілець). Саме завдяки йому наша кров має червоний колір. Задача гемоглобіну - здійснювати активний газообмін між нашими клітинами та оточуючим середовищем. Він зв"язує і транспортує молекули кисню  та вуглекислого газу. До клітин від доставляє кисень ( його задача забезпечити окисні процеси в клітині та виділення життєвонеобхідної енергії) і забиає від них вуглекислий газ ( побічний продукт обміну речовин). Тому цілком зрозуміло, що знижений гемоглобін призводить до кисневого голодування клітин, недостатньо швидкого очищення організму від вуглекислого газу, і, як результат, до зниження життєвого тонусу  та недостатньої опірності до інфекцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!