понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Підручник з біології 7 клас за новою програмою, Костіков

Відеокліп Майкла Джексона День Землі

Презентація до агітбригади "Збережімо легені планети земля"

Відео до виховного заходу "Життя і здоров"я"


Власне відео до виховного заходу "Життя  і здоров"я". Можна використовувати на уроках основ здоров"я, виховних заходах, батьківських зборах..

Підручник з біології за новою програмою,Остапченко, 6 клас

Проектна робота, виконана в рамках Всеукраїнської акції "Птах року 2011- Блакитна синиця" , 1 місце на обласному етапі

10 заповедей для родителей

Проектна робота до Всеукраїнської акції "Птах року 2010- польовий горобець»



Проектна робота учнів КЗО СЗШ №62 Дніпропетровської міської ради, виконана  до Всеукраїнської акції "Птах року 2010- польовий горобець" посіла 1 місце в обласному етапі акції.

Презентація кабінету біології


Сучасний кабінет біології from Наталья Полищук
Дана презентація була розроблена для обласного семінару "Сучасний кабінет біології". Кабінет посів 2 місце в міському конкурсі кабінетів біології. Ми знаходимось в м. Дніпропетровськ, КЗО СЗШ №62 . Завідуюча кабінетом Поліщук Наталія Ігорівна.

Позитивний психологічний клімат - умова ефективної роботи колективу

Презентація проектної роботи учнів 8А класу "Животные за решеткой"



Презентація проектної роботи, присвяченої вивченню умов проживання тварин у зоопарку на Монастирському острові міста Дніпропетровська. Проект - переможець обласного конкурсу "Знаю. Вмію.Дію." Діти захищали свій проект на обласному екологічному семінарі директорів СЮН, що проходив на базі КЗО СЗШ № 62 Дніпропетровської міської ради у 2015 році. На семінарі проект отримав найвищу оцінку фахівців. В проекті також представлені вірші, що написані учнями школи та керівником проекту Поліщук Н.І.

Желатинові маски для обличчя: 10 кращих масок.

Желатин активізує майже всі метаболічні процеси, що відбуваються на рівні шкіри - покращує кровообіг, пом'якшує шкіру, відбілює, розгладжує дрібні зморшки, очищує пори. 

1. Омолоджуюча желатинова маска за класичним рецептом

Столову ложку желатинового порошку залийте 3-ма ст. ложками холодної води, почекайте, поки желатин набубнявіє (приблизно 30-40 хвилин), потім підігрійте на водяній бані до повного розчинення желатину. Дайте розчину охолонути до кімнатної температури і з'єднайте з наступним компонентами:

для жирної шкіри - 1 ст. ложка кефіру і 1 ст. ложка пшеничного борошна;
для сухої шкіри - 1 ст. ложка 20% -й сметани і 1 ст. ложка вівсяної муки або розмелених в порошок вівсяних пластівців (більш детальну інформацію див. в статті про вівсяних масках для особи).
Розітріть все продукти до стану в'язкої кашки і нанесіть на очищену шкіру обличчя. Тримайте 20 хвилин, потім зніміть маску тампоном, змоченим в лосьоне для вашого типу шкіри.

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо організації роботи з обдарованими дітьми

Джерело : http://uon.dnepredu.com/
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ 
щодо організації роботи з обдарованими дітьми



Розбудова державності в Україні зумовила нові тенденції в розвитку освіти. З'явилася нагальна потреба суспільства у творчих, діяльних, обдарованих, інтелектуально, творчо і духовно розвинених громадянах. 
Сучасні дослідники виділяють такі типи обдарованості :

Інтелектуальний тип – такі діти мають глибокі знання, самостійно їх здобувають, точно й глибоко аналізують навчальний і позанавчальний матеріал, схильні до його філософського осмислення. Це діти з високими показниками за спеціальними тестами інтелекту.

^ Творчий (креативний) тип – виявляється в нестандартному мисленні, в особливому часто не схожому на інші погляд
и  на світ. Це діти з високим рівнем творчих здібностей.

^ Академічний тип – для таких дітей характерний досить високий рівень інтелекту, однак на перший план виходять особливі знання саме до навчання. Це діти, які найкраще навчаються в школі, особливості їхньої пізнавальної сфери (мислення, пам’яті, уваги), деякі особливості мотивації роблять навчання для них досить легким і приємним процесом.

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!