КЗО "Середня загальноосвітня школа №62" Дніпровської міської ради (Експериментальний заклад освіти Всеукраїнського рівня)
Сторінки блога
- ГОЛОВНА СТОРІНКА
- КАРТА БЛОГУ
- Я - УЧИТЕЛЬ
- САМООСВІТА
- РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ РОБОТИ
- МОЇ НАГОРОДИ
- НАГОРОДИ МОЇХ УЧНІВ
- МОЯ МЕТОДИЧНА РОБОТА
- МАЙСТЕР - КЛАС
- УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2017 .
- МЕНТАЛЬНІ КАРТИ
- КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
- АФОРИЗМИ ПРО УЧИТЕЛЯ
- БІОЛОГІЧНІ КРОСВОРДИ
- БІОЛОГІЧНІ ПАЗЛИ
- НАВЧАЙСЯ ГРАЮЧИ
- ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА З БІОЛОГІЇ
- ПІДРУЧНИКИ ДО ЧИННОЇ ПРОГРАМИ
- ГУРТОК
- ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ
- "Біологія від А до Я", група на Фейсбук
субота, 15 жовтня 2016 р.
Де шукати вітаміни?
Користь яблук
Яблуко являє собою популярний низькокалорійний продукт (в 100 г - 48 ккал), який
входить до складу багатьох дієт, сприяючи природному зниженню ваги. Даний фрукт
дає організму не тільки велику кількість клітковини, але і корисні для здоров'я
елементи. Мінерали і вітаміни в яблуках не руйнуються при правильному зберіганні
протягом року, що робить даний фрукт незамінним джерелом мікроелементів, як в
літній, так і в зимовий період.
Для оздоровлення людського організму і поповнення запасів необхідних
мікроелементів і вітамінів, досить щодня вживати в їжу 3-4 яблука.
У чому полягає
користь яблук?
Які вітаміни і мінерали містяться в яблуках і яку користь вони
приносять людині? Саме за допомогою даного фрукту можна вберегти себе від
авітамінозу, особливо при дієтах і в осінньо-весняний період.
Користь яблук полягає в їх цілющіх властивостях, які допомагають організму
впоратися з багатьма недугами і запобігають виникненню і розвитку багатьох
захворювань.
Вміщені в даному фрукті вітаміни і мінерали, при систематичному
вживанні сприяють:
Зниженню рівня холестерину;
Нормалізації функції травлення;
Усунення авітамінозу;
Уповільнення розвитку ракових клітин;
Загальному зміцненню організму;
Активації мозкових функцій;
Очищенню організму від токсинів і шлаків.
Махатма Ганди
Добові дози споживання вітамінів
Суточные дозы потребления витаминов
Витамин А - 1 мг = 3 300 МЕ Витамин Д - 1 мкг = 40 МЕ Витамин Е - 1 мг = 1,21 МЕ |