четвер, 5 квітня 2018 р.

Вітаю !!! Команда учнів 5 Б посіла 1 місце у районному екологічному конкурсі "Пташиний базар"

Вітаю !!! Сьогодні, 05. 04. 2018 року команда учнів 5 Б посіла 1 місце у районному екологічному конкурсі "Пташиний базар", присвяченому Міжнародному дню птахів, що проходив у 89 школі ДМР. Дякуємо організаторам конкурсу: учителю біології та учням 89 школи , а також станції юних натуралістів ДМР за цікаво та з користю проведений час.



До складу команди з 8 учнів увійшли:
 Яцкевич Сергій
Кобилько Оксана
Кудрицька Софія
Кузьменко Милана
Чернова Даша
Клейніна Віка
Мирошниченко Катя
Романенко Карина

З  нами була група підтримки, яка також не сиділа без діла:
Кривошлик Женя
Гнедаш Маша
Іванченко Святослав
Гришечкін Данил
Федорець Аня
Діти,  ви - молодці! Я вами пишаюсь!

Методичний хакатон у 56 школі, присвячений STEAM - освіті

  04.04. 2018 року на базі 56 школи ДМР відбувся методичний хакатон - практикум для учителів біології та хімії  міста Дніпра,  присвячений STEM - освіті  та формуванню в учнів здоров"язбережної компетентності  " Інтегрування наскрізної змістовної лінії "Зоров"я і безпека" через варіативну складову навчального плану, позакласну роботу з предмету та впровадження елементів  STEM - освіти".
  Дякую міському методичному центру, адміністрації, учителям та учням 56 школи за час, що проведений з користю у  чудовій , затишній атмосфері, яку ви створили для гостей вашого закладу, за величезну роботу,  яку ви проробили, щоб провести цей хакатон на дійсно дуже високому рівні.

Працюємо. Поряд зі мною міський методист учителів біології та хімії 
 Денисенкова Тетяна Миколаївна.

Семінар в УДХТУ 29 03.2018

29.03.2018.  Я  продовжую приймати участь у багатоденному  теоретичному  семінарі , який відбувається  в рамках співпраці з УДХТУ та реалізації програми "Від шкільної програми до високих технологій" . Наприкінці навчального року сподіваюсь отримати черговий сертифікат про підвищення педагогічної майстерності.:)


Разом із колегою - біологом з 31 школи Черетун Світланою Євгенівною, методистом району

Лекції читають висококваліфіковані спеціалісти, професори , широко  відомі в Україні та за її межами. 

З 5 Б відвідали цирк "Орфей"

У п"ятницю, 30 березня , ми з учнями 5 Б відвідали цирк "Орфей". Весело та корисно разом провели час. Дякуємо адміністрації Дніпровського цирку, артистам та нашим перевізникам.


СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!