вівторок, 23 січня 2018 р.

Чиста вода - основа здоров"я


На Землі не існує жодного живого організму, в якому немає води, навіть найпростішого! Відомо, що рослини на 80-99% складаються з води, тварини – на 60-75 % , а місячний ембріон людини аж на 97 %. Коли народжується дитина, то вода – це 75-80 % від її загальної маси. У дорослої людини відсоток води від її загальної маси тіла – близько 65 %, а в людей похилого віку – 55-60 %. Отож, можна зробити висновок, що старість – це не що інше, як сухість організму. Печінка дорослої людини щодня прокачує через себе близько

Цікаві факти про внутрішні органи людини



Рекомендую до Вашої уваги дуже пізнавальне відео з анатомії та фізіології людини. Максимум цікавого за мінімум часу.

квест «Україна єдина»

Джерело  http://www.gorod.dp.ua

23 января в Днепре состоялся городской квест «Україна єдина», который приурочен ко Дню Соборности Украины. В нем приняли участие ученики 7-х классов восьми школ города. Мероприятие организовали на базе СОШ №62.


«Этот квест проводится для того, чтобы наши дети лучше знали историю родной страны, понимали, что такое «соборность», что такое «воссоединение». День Соборности Украины - выдающееся историческое событие, о котором школьники должны хорошо знать не только из уроков истории», - рассказала директор СОШ №62 Елена Светличная.

Міський квест на базі школи № 62 Дніпровської міської ради

«УКРАЇНА ЄДИНА»: У ДНІПРІ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ВІДБУВСЯ МІСЬКИЙ КВЕСТ



23 січня у Дніпрі відбувся міський квест «Україна єдина», який приурочено до Дня Соборності України. У ньому взяли участь учні 7-х класів восьми шкіл міста. Захід організували на базі СЗШ №62.

«Цей квест проводиться для того, аби наші діти краще знали історію рідної країни, розуміли, що таке «соборність», що таке «злука». День Соборності України – визначна історична подія, про яку школярі мають добре знати не тільки з уроків історії», – розповіла директор СЗШ №62 Олена Світлична.

Під час заходу команди школярів мали пройти 8 тематичних станцій, на яких треба було виконати певні завдання: впізнати на фото видатних діячів України, відповісти на запитання з історії країни, створити мапу України з підручних засобів, у рамках акції «Хай ангели тебе оберігають» зробити обереги для воїнів АТО, розфарбувати малюнки про традиційні українські свята, відгадати назви українських національних страв за описом, запахом та смаком.

Також на одній зі станцій учасники вивчили рухи для фінального танцювального флешмобу.

«Квест дуже цікавий. Намагаємося до усіх завдань підходити креативно. Завдання з малювання для мене виявилося водночас і найцікавішим, і найважчим. Аби підготуватися, ми повторювали літературу, історію – це дуже цікаво», – поділився учень СЗШ №119 Максим, який взяв участь у квесті.

Упродовж заходу команди отримували бали за кожне виконане завдання. За підсумками 1 місце посіла команда СЗШ №22, друге – СЗШ №31, третє розділили між собою команди шкіл №112 та №75. На завершення квесту усі учасники на ґанку школи запустили у небо повітряні кульки з полотном «Україна єдина», на якому зображена мапа країни.


https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/23425/23-01-18-13-00-miskij-kvest-ukraina-edina-

Квест до Дня Соборності України проходив сьогодні у нашій 62 школі



Джерело:  Новини 11 каналу

Як відзначала День Соборності 62 школа міста Дніпра



Рекомендую подивитись уривочок про День Соборності України у нашій  62 школі ( з 1 хв.14с по 2 хв.07 с ( Телеканал Дніпро ТВ)
Програма "Про Дніпро сьогодні"

Клітинні включення: різноманітність та функції


Органели клітини та їхня різноманітність



Чому тварини мають різну тривалість життя?

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!