вівторок, 29 жовтня 2019 р.

СПРОБУЙ : Петриківська Мальовка власноруч

СПРОБУЙ : Петриківська Мальовка власноруч
Якщо вам завжди було цікаво яким чином народжуються на листівках, дощечках, самоварах дивовижні квіти петриківського розпису, то цей майстер-клас для вас!
   Підбір кольорів у традиційному петриківському малюванні доволі обмежений: найбільше використовували червону, синю, жовту, зелену, рожеву, жовтогарячу та іноді фіолетову фарби. Майже завжди підбирали чисті кольори. Але зараз можливі різні підбори кольорів. Дуже гарно виглядають на темному фоні ще й різні відтінки синього та блакитного, рожевого кольорів.
Підготовка до розпису
   Перш за все необхідно

Історія давнослов"янського віночка


    Сучасне життя наповнене бурхливим розвитком високих наукових технологій, надзвичайними темпами і ритмами, які значно впливають на наш побут і спосіб життя. І тим цінніший інтерес до національного коріння, до витоків, традицій, етнічних особливостей, які лежать в основі нашої національної самобутності. Сьогодні питання національного відродження особливо актуальне, адже побудова сильної сучасної незалежної держави неможлива без міцного національно — історичного фундаменту, значною складовою якого є історично сформовані національні символи. 

З чого складається Всесвіт ?

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!