пʼятницю, 1 липня 2022 р.

Мій 9Б

  Мої дорогі діти! Нам випав складний рік і не все так сталося, як гадалося. Сьогодні ви закінчили нашу школу та отримали свій перший чесно зароблений роками документ. І наразі ви стоїте перед серйозним вибором свого подальшого життєвого шляху. Я від всього серця бажаю вам обрати вірний ДЛЯ СЕБЕ шлях, той , який буде шляхом до успіху. Завжди думайте, аналізуйте, майте свою думку та не бійтесь її відстоювати!

З сумом але й з гордістю відпускаю вас від себе у подальше життя. Ви виросли хорошими людьми і нехай на вашому шляху трапляються хороші, добрі, розумні і люблячі вас люди.

Знайте, що я пам"ятатиму кожного з вас і хвилюватимусь за ваше майбутнє, бо що б там не говорили, а п"ять років не минають просто так.  Я прошу пробачення, якщо колись когось образила, повірте, якщо таке сталось, то це не навмисне. Пробачте, якщо комусь не додала уваги, може десь не вислухала...Ви мені дорогі і небайдужі. Тому прошу, не пропадайте :)

Я завжди говорила вам, що кожен з вас - унікальний і неповторний, такого немає ніде в світі більше! Тому любіть, бережіть, цінуйте та поважайте себе і своїх близьких! Найбільша цінність - це людське життя! Мої зайченята,  бажаю вам здоров"я, успіхів і Мирного неба! Люблю вас!

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!