вівторок, 6 листопада 2018 р.

Програма ЗНО з БІОЛОГІЇ 2019

Що необхідно знати про ЗНО 2019 ( нововведення)

  

  Кожен випускник загальноосвітнього навчального закладу для отримання документа про середню освіту (атестата) повинен здати три обов’язкові предмети: українська мова і література – обов’язковий для всіх, другий на вибір учня – математика або історія України і третій – на вибір із тих 11, що залишилися. Може бути поєднання математики та історії України. Четвертим можна обрати той предмет, який потрібний для вступу у вищі навчальні заклади.

ЗНО з БІОЛОГІЇ 2019

Б І О Л О Г І Я


У 2019 році зовнішнє незалежне оцінювання з біології відбудеться 06 червня.
Випускники закладів загальної середньої освіти поточного року можуть обрати біологію як третій предмет для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.
Зміст сертифікаційної роботи з біології визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з біології, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Програму розроблено на основі чинних навчальних програм з біології для загальноосвітніх навчальних закладів.
Сертифікаційна робота з біології налічує

ЗНО-2019: ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

 
Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти» (ці ж програми були чинними під час розроблення тестових завдань 2018 року).
Випускникам закладів загальної середньої освіти результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти:

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!