середа, 15 листопада 2017 р.

Вітамін Е


До жиророзчинних відносяться вітаміни А, Е, К, D, F.     Всі жиророзчинні  вітаміни краще засвоюються з їжі, якщо вживати їх з жирною їжею.  Враховуйте цю особливість при прийомі їжі.
Вітамін Е


Цей вітамін включає в себе групу речовин – токоферолів. Він є антиоксидантом, а значить – уповільнює процеси старіння організму. Крім того він захищає від окиснення вітамін А, необхідний для підтримки м’язового тонусу, покращує кровообіг.
  Вітамін E міститься в рослинних і тваринних маслах, молоці, печінці, м’ясі, яйцях, пророщених злаках.


   Нестача вітаміну Е призводить до безпліддя, порушення роботи нервової і серцево-судинної систем, викликає анемію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

СПОДОБАЛАСЬ СТАТТЯ? ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ!